Renovatie zolder – Dr. Struyckenstraat Breda

Isoleren, Renovatie & onderhoud, Stucwerk

Deze zolder is geheel gerenoveerd naar alle wensen van de klant.  Voorheen een bergzolder maar nu zal deze ruimte als slaapkamer worden gebruikt. We hebben het gehele dak geïsoleerd en gezorgd voor meer lichtinval d.m.v. een nieuw en groter dakraam. De gehele indeling is ook aangepakt zoals: nieuwe knieschotten, een in de wand gemaakte kledingkast, aparte kast voor wasmachine en droger, aparte kast voor de cv-ruimte en er zijn nieuwe wanden rondom het trapgat gemaakt voorzien van een nieuwe deur. 

Klusbedrijf den Bakker

Klusbedrijf den Bakker is actief in de regio Breda en omstreken. Wij voeren de klussen vakkundig en met plezier voor u uit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Nieuws

Laatste nieuws