Renovatie & onderhoud

Klusbedrijf den bakker

Wij kunnen u van dienst zijn bij renovatie en onderhoud van uw woning. Bijvoorbeeld het opknappen en herinrichten van uw zolder waardoor er extra leefruimte ontstaat. Of het herindelen van uw badkamer om zo meer comfort te krijgen. Heeft u plannen voor onderhoud of renovatie? Neem dan zeker even contact op om een afspraak te maken.

 

Onze laatste projecten

 • Renovatie zolder – DrStruyckenstraat Breda
  Deze zolder is geheel gerenoveerd naar alle wensen van de klant.  Voorheen een bergzolder maar nu zal deze ruimte als slaapkamer worden gebruikt. We hebben het gehele dak geïsoleerd en gezorgd voor meer lichtinval d.m.v. een nieuw en groter dakraam. … Lees meer
 • Renovatie badkamer – Hondsdonk Breda
  Het compleet renoveren van een badkamer in Breda. De oude badkamer is geheel gestript en opnieuw opgebouwd. De scheidingsmuur naar de overloop is afgebroken en er is een nieuwe muur gemaakt zodat er een ruimere badkamer mogelijk was. Doordat de … Lees meer
 • Renovatie zolder – Moye Keene Klundert
  Na plaatsing van een nieuwe dakkapel in Klundert heeft Klusbedrijf den Bakker de gehele zolder mogen isoleren en afwerken. De zolder heeft nu een goed geïsoleerde ruime slaapkamer en werkkamer. Een echte meerwaarde voor het huis!  
 • Renovatie badkamer – Molenwiek Etten-Leur
  Het compleet renoveren van een badkamer in Etten-Leur. Er zijn nieuwe tegels geplaatst, leidingen verlegd, sanitair geplaatst en stucwerk op het plafond. 
 • Renovatie Toilet – Bovenstraat-Erf Hoeven
  Voor een klant in Hoeven weer een mooie klus uit mogen voeren. Het oude toilet heeft plaats mogen maken voor een mooi industrieel betonlook toilet. Goede keuze van de klant en naar alle tevredenheid uitgevoerd!
Klusbedrijf den Bakker

Klusbedrijf den Bakker is actief in de regio Breda en omstreken. Wij voeren de klussen vakkundig en met plezier voor u uit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Nieuws

Laatste nieuws