Schilderwerk

Klusbedrijf den bakker

Om uw huis goed te onderhouden is het nodig het schilderwerk regelmatig te vernieuwen. Wij zijn u graag van dienst met zowel binnen- als klein buitenschilderwerk. Kwaliteit staat hierbij voorop, wij gaan grondig te werk en gebruiken de beste materialen. Heeft u plannen voor schilderwerk? Neem dan zeker even contact op om een afspraak te maken.

Onze laatste projecten

  • Schilderwerk dakgoot – Terheijdenseweg Breda
    De oude dakgoot was erg toe aan een opknapbeurt. Op verschillende plekken moest het houtrot worden hersteld en daarna alles opnieuw in de lak. Zo, nu kan het er weer een tijd tegenaan! 
  • Schilderwerk muren – Polanenpark Klundert
    Deze woning heeft klusbedrijf den Bakker goed mogen oppimpen. In een korte tijd zijn alle ruimtes netjes geschilderd, zowel de muren als de kozijnen. En we hebben ook enkele muren mogen behangen. Leuke klus geweest!
  • Schilderwerk buitengevel – Reiendonk Breda
    Onlangs het buitenschilderwerk van een woning in de Haagse Beemden gedaan. Betrof de gehele achtergevel met veel houtwerk en kozijnen die nodig aan een opknapbeurt toe waren. De achtergevel ziet er nu weer uitstekend uit! .
Klusbedrijf den Bakker

Klusbedrijf den Bakker is actief in de regio Breda en omstreken. Wij voeren de klussen vakkundig en met plezier voor u uit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Nieuws

Laatste nieuws