Tegelwerk

Klusbedrijf den bakker

Heeft u tegelwerk in het toilet, badkamer of keuken wat vervangen moet worden? Klusbedrijf den Bakker kan u van dienst zijn om dit tegelwerk te verzorgen. Wij werken nauwkeurig en kunnen met alle soorten en formaten tegels werken. Heeft u plannen voor nieuwe tegels? Neem dan zeker even contact op om een afspraak te maken.

Onze laatste projecten

 • Renovatie badkamer – Hondsdonk Breda
  Het compleet renoveren van een badkamer in Breda. De oude badkamer is geheel gestript en opnieuw opgebouwd. De scheidingsmuur naar de overloop is afgebroken en er is een nieuwe muur gemaakt zodat er een ruimere badkamer mogelijk was. Doordat de … Lees meer
 • Renovatie badkamer – Molenwiek Etten-Leur
  Het compleet renoveren van een badkamer in Etten-Leur. Er zijn nieuwe tegels geplaatst, leidingen verlegd, sanitair geplaatst en stucwerk op het plafond. 
 • Renovatie Toilet – Bovenstraat-Erf Hoeven
  Voor een klant in Hoeven weer een mooie klus uit mogen voeren. Het oude toilet heeft plaats mogen maken voor een mooi industrieel betonlook toilet. Goede keuze van de klant en naar alle tevredenheid uitgevoerd!
 • Renovatie badkamer – Haardries Bavel
  Het compleet renoveren van een badkamer in Bavel. Er zijn nieuwe tegels geplaatst, leidingen verlegd, sanitair geplaatst en stucwerk op het plafond.
 • Renovatie Toilet – Keijenburg Roosendaal
  Voor een klant in Roosendaal mochten wij het oude toilet opnieuw betegelen. De muren moesten vooraf tegelklaar gestukt worden. Mooi resultaat en tevreden klant!
Klusbedrijf den Bakker

Klusbedrijf den Bakker is actief in de regio Breda en omstreken. Wij voeren de klussen vakkundig en met plezier voor u uit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Nieuws

Laatste nieuws