Badkamers

Klusbedrijf den bakker

Iedere badkamer is uniek. Bent u uitgekeken op uw oude badkamer en is het tijd om te vernieuwen. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. En zorgen voor een totaalplaatje met tegelwerk, sanitair en afwerking. Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Neem dan zeker even contact op om een afspraak te maken.

Onze laatste projecten

  • Renovatie badkamer – Hondsdonk Breda
    Het compleet renoveren van een badkamer in Breda. De oude badkamer is geheel gestript en opnieuw opgebouwd. De scheidingsmuur naar de overloop is afgebroken en er is een nieuwe muur gemaakt zodat er een ruimere badkamer mogelijk was. Doordat de … Lees meer
  • Renovatie badkamer – Molenwiek Etten-Leur
    Het compleet renoveren van een badkamer in Etten-Leur. Er zijn nieuwe tegels geplaatst, leidingen verlegd, sanitair geplaatst en stucwerk op het plafond. 
  • Renovatie badkamer – Haardries Bavel
    Het compleet renoveren van een badkamer in Bavel. Er zijn nieuwe tegels geplaatst, leidingen verlegd, sanitair geplaatst en stucwerk op het plafond.
Klusbedrijf den Bakker

Klusbedrijf den Bakker is actief in de regio Breda en omstreken. Wij voeren de klussen vakkundig en met plezier voor u uit en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Nieuws

Laatste nieuws