Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk

Overzicht dienst

Verbouwplannen beginnen met een wens: meer ruimte, een mooiere ruimte, effectiever te gebruiken ruimte of een modernere ruimte. Ook nieuwbouw begint met een wens, bijvoorbeeld de wens om een unieke en persoonlijke woning te bouwen of een gebouw waarin functionaliteit, comfort en schoonheid samensmelten. En dat alles binnen de kaders van de wet: het bouwbesluit.

Om zonder onnodige vertragingen en onverwachte meerkosten tot een goed resultaat te komen, is een goede bouwtekening onontbeerlijk. Bij klusbedrijf den Bakker kunt u een bouwtekening laten maken, die aan alle eisen – die van u en van de wet – voldoet.

We bieden de volgende diensten:

  • Vergunningstekening maken;
  • Constructieve berekeningen verzorgen
  • Het digitaliseren van oude tekeningen;

Door de jarenlange ervaring bent u hier aan het juiste adres om een vergunningstekening te laten maken. Wij helpen u er graag mee!

Werkwijze

ContactTelefonisch of per mail en indien nodig afspraak maken.
Afspraak (indien nodig)Voor een kennismakingsgesprek en om de tekenklus goed door te spreken kom ik graag bij u langs.
OfferteNa een prettig gesprek en de klus goed doorgenomen te hebben wordt er dezelfde dag nog een scherpe offerte gemaakt en per mail naar u doorgestuurd.
OpdrachtBij opdracht gaan wij aan de slag met de tekeningen en wordt het concept ter beoordeling (in PDF-formaat) naar u toegemaild. Aanpassingen worden verwerkt en de tekening kan samen met e.v.t. berekening ingediend worden bij de gemeente.

Veel gestelde vragen

..