Tegelwerk

Tegelwerk

Overzicht dienst

Zoekt u een ervaren en nette tegelzetter voor uw tegelwerk? Dan bent u bij Klusbedrijf den Bakker op het goede adres. Wij zijn een professioneel klusbedrijf met veel ervaring in tegelzetten.  Of het nu gaat om het tegelen van een toilet of badkamer , wij voeren elke tegelklus met passie in ons vak en naar volle tevredenheid uit.

  • Wc tegelen;
  • Badkamer tegelen;
  • Keukenwanden tegelen;
  • Vloeren tegelen;
  • Wanden tegelen.

Doordat het tegelen en afvoegen vaak de finishing touch is op uw woning, moeten de tegels natuurlijk super strak gelegd of gezet worden. Daarom werken wij alleen met de beste lijm, voegsel en gereedschap om hoogstaand tegelwerk te kunnen leveren. We hanteren de beste legsystemen en gebruiken nieuwste gereedschappen om van uw huis een thuis te maken.
Doordat wij zo zeker zijn van onze zaak geven wij altijd een tevredenheidsgarantie op ons werk. Wij leveren het tegelwerk daarom ook altijd samen met u op, zodat wij het met u kunnen nalopen en wij pas klaar zijn nadat alles naar uw wens is. 

Werkwijze

Contact

Telefonisch of per mail en indien nodig afspraak maken.

Afspraak (indien nodig)

Voor een kennismakingsgesprek en om de tegelklus goed door te spreken kom ik graag bij u langs.

Offerte

Na een prettig gesprek en de klus goed doorgenomen te hebben wordt er dezelfde dag nog een scherpe offerte gemaakt en per mail naar u doorgestuurd.

Opdracht

Bij opdracht zorgen wij zelf voor alle benodigdheden om de klus perfect uit te voeren. Pas als u tevreden bent na afloop zal er een factuur verstuurd worden.

Veel gestelde vragen

Het is geen enkel probleem om vloertegels tegen de wand te verwerken. In verband met de geringe zuiging van de tegel is het verstandig een  poederlijm te gebruiken. Pasta droogt namelijk slecht. In verband met het zwaardere gewicht van de tegel een poederlijm met hoge kleefkracht.