Laminaat leggen

Veel mensen kiezen als vloerafwerking voor hun woning voor laminaat. Laminaat leggen is aantrekkelijk om meerdere redenen: laminaat is relatief goedkoop, slijtvast en vergt amper onderhoud. Daarbij is er voor elk budget veel keuze in kleur, patroon en formaat. Met de juiste plinten zorgt u voor een mooie afwerking van de randen en hoeken.

Klusbedrijf den Bakker kan snel en kundig uw laminaat leggen zodat u er jaren plezier van heeft. Ik heb de kennis, ervaring en het juiste gereedschap om de vloer volledig naar uw wensen te leggen.

 

 

Ik kan u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden m.b.t. het laminaat leggen:

u voorzien van een goed advies over de keuze van soort laminaat, soort ondervloer, legrichting en juiste afwerking;

perfect leggen van alle patronen en formaten laminaat inclusief ondervloer (ook wanneer de ruimte lastige obstakels bevat als leidingen en lastige hoeken);

afwerking met plakplinten;

afwerking met hoge plinten inclusief verstek zagen en afkitten langs de muur;

het zorgvuldig verhuizen van laminaat van de oude woning naar de nieuwe woning;

repareren van laminaat na het oplopen van schade (bijv. waterschade of slijtage).

 

 

Tevens kan ik voor u het gewenste laminaat en bijbehorende afwerking verzorgen waarbij ik ook het transport regel. U heeft dan alle gemak.

Hou er rekening mee dat laminaat altijd 48 uur moet acclimatiseren in de ruimte waarin het gelegd wordt. Een tip voor tijdens het laten acclimatiseren van het laminaat: plaats de planken niet tegen de muur anders heb je kans dat de planken krom trekken.

Klik hier voor de vaste prijzen

Natuurlijk kunt u altijd een gespecificeerde offerte opvragen. U kunt een verzoek indienen via de contactpagina, email of telefonisch. U ontvangt dan binnen twee dagen een scherpe offerte. Ook kom ik graag even bij u langs om kennis te maken en de opdracht door te spreken, dit verplicht u tot niets.